Dit afgeschermd gedeelte kan enkel door gemeentes gebruikt worden.
Via mijnHandelaar kan u als aangesloten handelaar de transacties raadplegen, kaarten controleren en ontwaarden.
Enkel gebruikers met voldoende toegangsrechten hebben toegang tot de klantenzone.

Eerste gebruik

U hebt uw Monizze kaart ontvangen en geactiveerd met behulp van uw GSM
Vraag hier uw eerste wachtwoord


Activeer kaart online

Indien u niet in staat bent om uw kaart via sms te activeren, gelieve dan de hierna volgende procedure te volgen.

Gemeentelijke geschenkkaart/cadeaubon

Partners

Monizze is een jong bedrijf dat zich toespitst op de vereenvoudiging van het leven van consumenten en gebruikers. Monizze is een uitgever van elektronische oplossingen voor waardepapier, zoals bijvoorbeeld de maaltijdcheque. Monizze richt zich verder voornamelijk op het digitaliseren van opportuniteiten op het vlak van coupons, tickets, cheques en alle andere papieren titels.

Alfa-Zet Systems is een innovatief bedrijf en reeds 18 jaar actief in de wereld van software en automatisatie. De activiteiten van Alfa-Zet Systems concentreren zich in een diepgaande specialisatie in afrekensystemen en automatisatie van winkels, zwembaden, bibliotheken, scholen en sportcomplexen.

AlfaPay is een jong innovatief bedrijf hetwelke samenwerkt met Alfa-Zet Systems en Monizze voor het aanbieden van mobiele toepassingen op smartphones. De belangrijkste toepassingen van Alfapay situeren zich op QR code applicaties, mobiele apps (Android en I-phone) en online communities.

TagTagCity is een nieuwe dienstverlener inzake interactieve citymarketing. TagTagCity heeft een platform gebouwd waarmee de stad, gemeente of handelaar heel snel een mobiele website kan activeren in combinatie met een intelligente sticker. Op de fysieke locatie wordt deze intelligente sticker aangebracht en wordt de link gelegd met de virtuele wereld. Via het scannen van de QR-code op de sticker wordt via de smartphone tekst en uitleg verschaft over de locatie.

TapCrowd is eveneens een nieuwe dienstverlener inzake mobiele marketing. TapCrowd biedt een platform aan waarmee heel eenvoudig professionele mobiele apps kunnen worden samengesteld (zogenaamde app. flavors). Een app wordt gebouwd op basis van modules. Elke module biedt een bepaalde functionaliteit, bv. een product catalogus, een grondplan, bezienswaardigheden, parkeerlocaties, overzicht van de gemeentelijke geschenkkaart acceptatie- en verkoopspunten, controlemogelijkheid geldigheid gemeentelijke geschenkkaart, verbeterjebuurt informatie, edm.

CCV heeft als 'core  business' het aanbieden en verwerken van elektronische betalingsverkeer binnen Europa. CCV opereert internationaal, met zijn hoofdkantoor in Arnhem, Nederland, en vestigingen in België, Duitsland en Zwitserland. Via de magneetstrip van de CCV terminal kan de gemeentelijke geschenkkaart ontwaard worden.