Dit afgeschermd gedeelte kan enkel door gemeentes gebruikt worden.
Via mijnHandelaar kan u als aangesloten handelaar de transacties raadplegen, kaarten controleren en ontwaarden.
Enkel gebruikers met voldoende toegangsrechten hebben toegang tot de klantenzone.

Eerste gebruik

U hebt uw Monizze kaart ontvangen en geactiveerd met behulp van uw GSM
Vraag hier uw eerste wachtwoord


Activeer kaart online

Indien u niet in staat bent om uw kaart via sms te activeren, gelieve dan de hierna volgende procedure te volgen.

Gemeentelijke geschenkkaart/cadeaubon

Nieuws

Innovatief shoppen in Knokke-Heist: creatief omgaan met nieuwe technologieën

Sedert 2 juli 2012 verkoopt de vzw Toerisme Knokke-Heist de gemeentelijke geschenkkaart. Dit unieke concept waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe technologieën is een initiatief van de stad, Monizze, Alfa-Pay en TagTagCity. Deze geschenkkaart is enkel inwisselbaar in Knokke-Heist bij de deelnemende handelaars. Voor zowel bedrijven als particulieren wordt met deze oplossing een nieuw alternatief geboden om iemand een geschenk te geven die een brede waaier aan mogelijkheden biedt: shoppen, restaurant, hotel, terrasje doen ...

Gratis mobiele website voor alle Geelse handelaars die deelnemen aan de nieuwe digitale cadeaubon

Maandag 15 oktober 2012 is eveneens de digitale cadeaubon in Geel en Mol van start gegaan. Handelaars die de nieuwe digitale cadeaubon in Geel aanvaarden krijgen het eerste jaar een gratis mobiele website erbij dankzij TagTagCity. Dit is het resultaat van de samenwerking die de stad Geel heeft aangegaan met de nieuwe leveranciers van de digitale cadeaubons Monizze, Alfa-Pay en Tag TagCity.

50% van de lokale zoekopdrachten worden tegenwoordig via een smartphone uitgevoerd, en met de release van de iPhone 5 zal dit percentage alleen maar verder stijgen. Toch is slechts 1 op de 10 websites vandaag geoptimaliseerd voor smartphones. Vooral bij lokale handelaars is de koudwatervrees groot. Mobiele websites zijn duur en ingewikkeld, zo denken zij. En ze hadden gelijk. Maar nu is er TagTagCity, een gebruiksvriendelijk platform dat gratis mobiele websites creëert voor kmo's. Gratis, u leest het goed. “De stad Geel wil naar de handelaars toe hierin dan ook een voortrekkersrol spelen en de handelaars dit nieuwe instrument om hun zaak te promoten aanbieden in het kader van het digitaal cadeaubonverhaal”, zegt schepen Leen Beke.

TagTagCity laat handelaars toe om online een mobiele website te creëren in amper vijf minuten. Technische kennis is op geen enkel moment vereist: je hoeft enkel een korte beschrijving van je zaak neer te schrijven, foto's of video's toe te voegen en klaar is kees: je hebt een mobiele website, waarmee voorbijgangers meteen alle info over je zaak op hun smartphone kunnen bekijken. Helemaal gratis en voor niets.